diumenge, 7 de febrer de 2010

Encetem un nou projecte

L'altre dia , a la classe de P3, vàrem tenir una visita inesperada: el pare de l 'Eudald ,que és el cuiner de l'escola i es diu Valentí.
Va venir a portar un encàrrec a la nostra senyoreta.
Quan va marxar ens varen venir moltes preguntes al cap:
Per què va tot blanc?
Per què porta un barret al cap?
Per què té un mocador lligat al coll?....

A partir d'aquestes preguntes i amb l'ajuda de la Mª Àngels i la Sílvia començarem un treball, que hem anomenat "Per llepar-se el dits!" on aprendrem coses relacionades amb aquest ofici.

Ens hi ajudareu?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ENS AGRADARIA MOLT PODRIEM PER EXEMPLE PORTAR RECEPTES,ESTRIS DE CUINA...?
JUDIT LLAGOSTERA

Anònim ha dit...

Valentí diu
¿Por que salten llàgrimes al pica la ceba
Al picar o talla una ceba se allibera un gas .
La substancia lacrimògena Oxido propendiu, que reacciona amb el aigua dels ull per formar
Àcid sulfúric.
El organisme reacciona ala defensiva i es el moment que produeix la llàgrima para repelar el agent irritant
Dama mes...

Anònim ha dit...

Sap quantes classe de patates existeixen ?
Sorpresa !!! 3.000 classes diferents
Però només 100 són les que es fan servir més
Per exemple: monalisa ,Nagore, baraka, binje, Désiré, draga, fènix, flamenc ,
Kennebec, Nagore,Redpontiac, Túria,
Encara que no ho sembli el moniato també és de la família de la patata