dissabte, 15 de maig del 2010

Broquetes de fruita

La Clementina, el titella de la fundació Alícia, ens va parlar de quant saludable i necessari és menjar fruita....i nosaltres ens ho vàrem creure.
Per això a la classe hem observat, manipulat, tastat, triat i remenat tota mena de fruita.
La fruita que més ens agrada són les maduixes, i les que no ens agraden tant són les de gust àcid...i els nespres tampoc. Els nespres són unes fruites riques en sucres però baixes en calories, molt riques en potasi i fibres...i si en mengessim més sovint!?
Per acabar de treballar les fruites, tot modelant plastilina , hem fet maduixes, plàtans, talls de kiwi, raïm, nespres...ens hi hem fixat tant que semblen de veritat. Les hem enfilat en una broqueta, seguint les instruccions de la Mª Àngels , groc, vermell, lila, verd, groc,vermell, lila, verd, groc....( ella diu que estem fent llenguatge matemàtic!)

Han quedat unes broquetes xulíssimes i fan una bona pinta....però no es poden menjar! Què us sembla si a casa ens deixeu fer broquetes de fruita per a tota la família? Amb un raig de xocolata poden ser unes postres genials pel dinar de diumenge.



1 comentari:

Anònim ha dit...

aquestes broquetes tenen una pinta bonissima!! quina llastima que no es puguin menjar !!! em sembla que aquest diumenge de postres farem broquetes fetes per l´oriol mmmmm !!! bonissimes !!!!!

sandra